Marius Røyseth Kristiansen (22) fra Ålesund kom inn som ny deltaker i sluttspurten av ĂĽrets Paradise Hotel. – Mamma og pappa klikka da de fikk vite det.

Annonse
Gardane langs Storfjorden

Paradise Hotel er inne i sin 6. sesong og denne uken dukket Marius Røyseth Kristiansen fra Ålesund opp som en av to utfordrere.

– Jeg har sett denne episoden og satt med pute foran øynene neste hele tiden, det var skikkelig kleint, sier Marius.

MĂĽtte lyve for foreldrene

Marius var pĂĽ innspilling i Mexico i februar. – Jeg meldte meg pĂĽ tidlig en søndags morgen etter ĂĽ ha vĂŚrt pĂĽ byen. Overraskelsen var derfor stor da jeg ble kontaktet av TV3.

– Jeg fortalte til mamma og pappa at jeg skulle vĂŚre med pĂĽ realityserien, og de klikka, sĂĽ jeg mĂĽtte lyve da jeg reiste til Mexico. Jeg fortalte av jeg skulle vĂŚre dommer i en Mister og Miss Paradise nĂĽr jeg reiste.

Etter innspillingen hadde de roet seg, sĂĽ det gikk bra. Jeg kan stĂĽ for alt jeg gjorde under innspillingen.

Blodfan av Paradise Hotel

– Jeg fryktet at de skulle framstille meg som en «bitch», men heldigvis skjedde ikke det, sier Marius som stod fram som homofil under entreen.

TV3 viste Paradise Hotel første gang i 2009. Petter Pilgaard stod da igjen som en av to vinnere.

– Jeg har vĂŚrt blodfan av serien i alle ĂĽr og hadde en fantastisk tid i Mexico. Flere av deltakerne i serien har vĂŚrt i Ålesund ĂĽ besøkt meg, og jeg fikk mange venner blant deltakerne.

Hvor lenge Marius blir ü se pü skjermen vil han ikke avsløre, men forteller at finalefesten ikke er mange ukene unna.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022