Vixen Blog Awards 2014 har kjente sunnmørsnavn blant sine kandidater.

Ă…rets blogger
– er bloggeren som i løpet av det siste ĂĄret har utmerket seg med sitt unike innhold og sterke personlighet, og som hver dag inspirerer, imponerer og engasjerer sine lesere – med en aldri sĂĄ liten dose one of a kind.
I denne kategorien finner vi blant andre 31 år gamle Lene Orvik fra Midsund som tidligere har vært bosatt 9 år i Ålesund og nå bor i Oslo. Lene jobber som blogger og designer dessuten klær for BikBok der hun har en egen kolleksjon ;- BikBok By Lene Orvik. Lene er moteblogger.
Årets interiørblogg
– har et hjerte for interiør og et øye for detalje, og full oversikt over moter, trender og tendenser pĂĄ interiørfronten. Bloggen bobler over av inspirasjon, originalitet og kreativitet og skaper engasjement hos sine lesere.
Her er Therese Knutsen en av de nominerte. Therese fra Ålesund er både interiør- og hagedesigner og tar både på seg oppdrag innen interiørdesign samt at hun blogger om dette temaet. Therese blogger nå under navnet by Therese Knutsen, og var også nominert i fjor i samme kategori. Da bak navnet eyeondetails.
Annonse
1914 1070×150

Vi ønsker lykke til med konkurransen i Vixen Blog Awards 2014!

Annonse
Indre Bane 1070×240