Motorsykkelens Dag i Ålesund

0

På Rådhusplassen i Ålesund ble det i helgen sparket i gang Motorsykkelens Dag 2019. Flere titalls sykler av ulike merker stod pent oppstilt rundt om på plassen utenfor rådhuset, med bikere fra forskjellige motorsykkelklubber som for eksempel Redwolf MC Aalesund, Gange Rolv MC Aalesund, Headstone MC Aalesund, med flere.

Annonse

Av: Cecilie Krogen

Allerede før tiden var det kommet flere sykler til plassen, og mange spente tilskuere var å se. Turistene syns også dette var spennende å få med seg, og strømmet til med fotoapparat i armen.

Det var i regi av Aalesund motorsykkelklubb og Gange Rolv Ålesund at dette ble arrangert i år igjen, og som årene tidligere, er det også denne gangen veteransykler med.
Været viste seg fra den beste side denne lørdagen, noe som gjorde det ekstra kjekt for de fremmøtte, som hygget seg med kaffe, brus og vafler inn i mellom de mange flotte syklene.

Fra klokken 11.30 til 13.30 kjørte de i gang med oppstart av top fuel dragster – noe som var både spennende og interessant for store og små.
Det ble også gitt premie for fineste motorsykkel, lett-motorsykkel og veteran, så alle de fremmøtte med sykkel hadde gjort sitt beste i forkant av dagen med å ordne- og stelle sykkelen sin til dagens oppmøte.

Ca. klokken 14.30 kjørte de kortesje ut av byen, via innfartsvegen.

Senere, til kvelden ca. klokken 20.00 var det videre feiring av dagen i Gange Rolv sine lokaler med live fengende biker-musikk fra Riot Boots.

Annonse
DEL