En ung, spennende midstopper med god fysikk som er trygg med ballen og har god fotballforståelse.

Annonse

Slik beskriver Lars Arne Nilsen Aalesunds ferskeste signering, 194 centimeter høye Besim Serbecic. Stopperen, født i 1998, ankommer AaFK på en kontrakt som strekker seg til sommeren 2024. Hans nåværende kontrakt med Rosenborg varer til 31. desember, og Besim slutter seg til AaFK-stallen søm møtes til første økt på Color Line Stadion i midten av januar. Stopperen var ønsket med videre i RBK. Det var i tillegg interesse fra flere klubber, både norske og utenlandske. Til slutt valgte den høyreiste forsvarsspilleren tangotrøyene.

– Han er flink til å tre gjennom ledd og god i frispillingsfasen. Besim er i tillegg tøff i duellspillet, legger Lars Arne til. – Vi har fine referanser på ham både som spiller og type. Han er seriøs, hardtarbeidende og ambisiøs, skriver klubben i en pressemelding.

Bosnieren har vært RBK-spiller siden 2018 etter overgangen fra Radnik Bijeljina. Han kan vise til 10 landskamper for det bosniske U21-landslaget.

Sportslig leder Bjørn Erik Melland tror Besim vil blomstre i AaFK, og er glad for å ha fått på plass en overgang klubben har jobbet med i lang tid.

Annonse
www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.