I dagens episode av «Indre Bane» har vi den glede av å ønske velkommen Aksel Wigdahl Michelsen, spissen på det norske landslaget i undervannsrugby. Aksel var en sentral del av laget som nylig tok sølv i Nordisk mesterskap i København, hvor det norske laget imponerte stort.

Annonse
Se TV direkte

Hele fire gutter fra Ålesund Undervannsrugby var en del av det norske laget som dessverre tapte 1-0 mot Sverige i en nervepirrende finale. Aksel, sammen med Ingar Flø Olsvik, Marius Skåre, og Markus Skjegstad, viste en formidabel innsats og bidro sterkt til den imponerende prestasjonen.

Ikke bare har Ålesund-gjengen gjort det strålende på det internasjonale scenen, men de styrer også mot seriegull i den hjemlige serien. I dagens episode deler Aksel Wigdahl Michelsen sine tanker om den intense finalen, landslagets prestasjoner og veien mot suksess i undervannsrugbyens hjemlige farvann.

Bli med oss når vi dykker inn i undervannsrugbyens verden, feirer lagets triumfer og får et eksklusivt innblikk i en idrett som vokser frem i Ålesund.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022