Blindheim Maskin

Vi har store mengder soldet jord.

Vi leverer soldet jord sortert maskinelt i vårt sorteringsverk. Fritt for kvist og røtter. Alle store steiner er sortert bort. Klar til såing.

Standard lastebillass på ca 10m3 levert på plass i Ålesund og Sula kun kr 3500,- inkl. mva.

Vi kjører også ut pukk og grus i forskjellige fraksjoner. Ta kontakt for pris og tilbud.

Vi du ikke vente på at gresset skal gro? Vi leverer også ferdig plen. Ta kontakt for pristilbud.

Blindheim Maskin & Transport AS ble etablert i 1997 og startet opp med 1 gravemaskin. Firmaet har siden vokst i størrelse både når det gjelder ansatte og maskiner. I dag er Blindheim Maskin & Transport en stor maskinentreprenør på Sunnmøre, og hadde en omsetning på 60 millioner i 2015.

Daglig leder Jan Aage Blindheim er tredje generasjon som driver i denne bransjen. Firmaet har i dag 30 ansatte.

Vi utfører arbeid for firma og private.

Vi skal levere tjenester av høy kvalitet til riktig pris. Vi har ikke som målsetning å være den billigste i markedet, men våre priser skal være konkurransedyktige. Vi skal derimot levere varer og tjenester som er av så høy kvalitet at vi blir anbefalt til andre. Våre ansatte skal yte sitt beste, arbeide profesjonelt og effektiv, selv om vi jobber «på timen».

Vi tar derfor ofte på oss jobber «på timen». Dette anser vi som en meget god avtale for både oppdragsgiver og oss selv. Da avtaler vi timepris eller kvadrat/kubikk pris på forhånd og så blir det oppgjør etter faktiske mengder.  Vi får betalt kun for det vi faktisk har utført og det samme gjelder oppdragsgiver som kun betaler for det som er gjort og nøyaktige mengder med masser.

I motsatt fall er det anbud på fast totalpris. Dette kan vi også utføre på forespørsel, men da ønsker vi gode beregninger på forhånd.