Både Momentium og Brisk Kompetansesenter ser frem til et sammarbeid gjennom årets festivalsesong.

Annonse
Olav 1070×150

Momentiums nye sammarbeidspartner Brisk Kompetansesenter A/S blir årets festivalsponsor for blant annet Sommerfesten på Giske, Jugendfest og Ålesund Live.

«Brisk Kompetansesenter AS tilbyr et variert tilbud til forskjellige grupper. Det som er felles er at vi utfører avklaring, kvalifisering og/eller formidling til deltakere som har behov for assistanse for å komme i og beholde lønnet arbeid. Med andre ord er vi en brobygger mellom arbeidsliv og den enkelte», skrives det på Brisk sine egne hjemmesider.

Ser frem til samarbeidet

Momentiums daglige leder, Ronny Stokke er svært fornøyd med sammarbeidet mellom Brisk og Momentium og uttaler seg på Momentium sine egne hjemmesider at:

– Brisk er en kjempespennende bedrift, og vi ser virkelig frem til å få de med på laget. Selskapet er veldrevet på alle måter, og gjennom alle de engasjerte, hyggelige og energiske menneskene i bedriften skjønner vi hvorfor. Brisk og Momentium kommer til samarbeide svært tett det neste året, blant annet innenfor feltene rekruttering og utvikling. Dette ser vi virkelig frem til.

Annonse
Indre Bane 1070×240