Cheer lag fra Sula til Norgesmesterskap

0

To cheerlag fra Sula skal til Norgesmesterskap og NCL i cheerleading etter en imponerende kvalifiseringshelg i Drammen. Utøverene gjorde rent bord og tok med seg hele 9 pokaler hjem til Sunnmøre. 

Annonse

Seniorlaget fra Sula vant syv pokaler, og hadde bare toppplasseringer i alle kategoriene de deltok i. Juniorlaget tok med seg to pokaler, og totalt vant Sunnmøringene fem gull, to sølv, og to bronse.

Etter Drammensturen er seniorlaget kvalifisert til finalen i NCL, som er en del av Norgesmesterskapet. Foreløpig ligger laget blant topp tre, men møter tøff konkurranse i finalen i Stokke 21. mars.

Vi tok gull forrige helg, og er svært fornøyd med det. Målet var å nå topp tre og det har vi gjort. I finalen møter vi mye tøff konkurranse der den største konkurrenten er Viqueens som har vunnet NCL to år på rad. Vi skal absolutt gjøre vårt beste, og vet at alt kan skje i en slik konkurranse, sier trener Lone Alice Rørvik.

Juniorlaget er det eneste cheerlaget fra Sunnnmøre som deltar i Norgesmesterskapet. Dette laget er splitter nytt, og bare én utøver var del av laget i fjor. Det at de gjennomførte en så god rutine på kvalifiseringen synes Rørvik er godt jobbet.

Juniorlaget kjørte en utrolig fin rutine i helga. Rutinen var helt uten feil, og laget ligger godt an til NM. Men konkurransen er utrolig tøff. Det skal mye til å nå høyt opp i finalen. Målet for NM i Stokke er å gjennomføre en feilfri rutine, plasseringen blir en bonus om dette går bra. Men rutinene er det som er viktigst for laget.

VM neste

Neste store arrangement etter NM er VM i Orlando i april, der cheerklubben stiller med et blandingslag.

Vi kvalifiserte oss i Tyskland i fjor. Nå er vi en stor gjeng av både utøvere og foreldre som skal bli med til USA for å konkurrere i VM.

Det er derimot en litt annen konkurransestil i USA, og et helt annet nivå.

Det blir å dra for opplevelsen, bare å stå på den matten er utrolig stort for mange av oss, men vi har ikke håp om noen medaljer akkurat der, avslutter Rørvik

 

Annonse
DEL