Ålesundsmannen Chris Collings har artistene som skal få deg på 90-talls fest i 2015.

Annonse
Se TV direkte

Etter suksessen med We Love The 80s og over 16 000 solgte billetter i april i år, er We Love The 90s nå tilbake med et helt nytt show i Vallhall Arena lørdag 25. april 2015.

We Love The 90s har vært en enorm suksess og siden starten i 2011 har nærmere 100 000 mennesker besøkt showet. Det kommende showet byr på den største artistrekken noensinne, med en blanding av store nye headlinere og de beste artistene fra tidligere show.

Årets nye headliner er Amerikanske Shaggy. Artisten som egentlig er født på Jamaica er mest kjent for landeplagen ”Boombastic” fra 1995. Men også låter som ”Angel”, ”It Wasn`t Me”, ”In The Summertime” og ”Oh Carolina” har sørget for over titalls millioner solgte plater. Bare albumet Hot Shot har alene solgt over 20 millioner eksemplarer på verdensbasis.

Som headliner nummer 2 har arrangørene hentet inn de Tyske publikumsfavorittene Scooter. Bandet som frontes av den myteoppspunnede vokalisten H.P. Baxxter har fortsatt en enorm status i Europa, og fyller alene store arenaer i blant annet hjemlandet Tyskland. Scooter er kjent for låter som ”How Much Is The Fish”, ”Hyper Hyper”, ”Ramp (The Logical Song)” og ”Move Your Ass” og har gjennom sin over 20 år lange karriere solgt over 30 millioner album.

Andre artister som er klar for neste års We Love The 90s er Lou Bega som stod bak en av 90 tallets største landeplager med ”Mambo No. 5”, Rednex som herjet verden med ”Cotton Eye Joe”, de Nederlandske dance legendene i 2 Unlimited (”No Limit”) og den svenske favoritten E-Type (”Angels Crying”).

Her er komplett artistliste for We Love The 90s 2015:

Shaggy (US)

Scooter (DE)

2 Unlimited (NL)

Lou Bega (DE)

E-Type (SE)

Rednex (SE)

Alice DJ (NL)

Solid Base (SE)

Twenty 4 Seven (NL)

Annonse
Indre Bane ny februar 2022