Fire sunnmøringer blant norges beste bloggere

Annonse
1914 Banner 1070×240

Fire bloggere fra Sunnmøre er semifinalister i hele ni kategorier til årets VIXEN Blog Awards 2015.

I januar skal norges toppbloggere kåres for 6. året i på rad, og blant semifinalistene er 4 damer med sunnmørsblod i årene.

Komikerfrue

Ørstajenta Marna Haugen Burøe er kjent som Komikerfrue og gift med komiker Ørjan Burøe. Marna er nominert i hele fem kategorier. Marna ble i fjor vinner av» Folket Favoritt»

Årets Blogger har i løpet av det siste året utmerket seg med sitt unike innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som inspirerer og engasjerer leserne – hver dag.

Årets livsstilsblogg er hverdagsbloggeren som lar leseren komme tett på livet – på både godt og vondt. Bloggen har en personlig og uformell tone, og deler på en inspirerende og engasjerende måte både små og store øyeblikk. At bloggeren snakker både til og med leseren veier tungt her.

Årets Gullpenn går til bloggeren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk. Her vektlegges tekst og bruk av språket, og det er skrivekunsten som veier aller tyngst. Denne kategorien er ny.

Årets bloggbusiness går til bloggeren som har tatt bloggen et steg videre, og som i forlengelse av bloggen har blitt sin egen merkevare. Her vil ambisjoner, kreativitet, og gründerånd veie tungt. Denne kategorien er ny.

I tillegg er Marna nominert som Folket favoritt.

Funkygine

Jørgine Vasstrand ble rikskjendis etter et debatt og treningsbilder på Instagram. Ålesundsjenta har 240 000 følger på bildedelingstjenesten og blogger fra sitt nye hjem i Oslo om trening og livsttil som Funkygine. For det har hun blitt belønnet med to semifinaleplasser.

Årets trenings- og helseblogg inspirerer og engasjerer innen helse, trening og fritid, og gir gjennom sporty tips og friske ideer leseren overskudd i hverdagen.

Årets stjerneskudd er det nye stjerneskuddet på blogghimmelen, og går til bloggeren som med sitt nyskapende innhold, originalitet og kvalitet har kommet inn som et friskt pust i bloggverden. Bloggen bør enten være startet eller først ha blitt oppdaget for alvor under det seneste året.

By Therese Knutsen

Ålesundsjenta Therese ble årets interørblogger i fjor og er nominert for 3. året på rad. Therese drevet eget firma innen interiør- og hagedesign i 10 år og blogger som ThereseKnutsen

Årets interiørblogg går til bloggeren med et hjerte for interiør og et øye for detaljer. Bloggeren har full oversikt over mote, trender og tendenser på interiørfronten, og bobler over av inspirasjon, kreativitet og originalitet som skaper engasjement hos leserne.

Lene Orvik

Den populære bloggeren, Lene Orvik har tre ganger laget en kolleksjon med klesgiganten BIKBOK. Hun er opprinnelig fra Romsdal, men etter en rekke år i Ålesund, velger vi å kalle henne Sunnmøring.

Årets moteblogg er først ute med det siste, og er signert motebloggeren med en fingerspissfølelse for mote, trender og tendenser og som med sin unike stil også våger å skape egne trender.

Annonse
Indre Bane 1070×240