I disse lokalene i en gammel brakke ved Borgund Videregående Skole har elevene på Vg 2 logistikk-linja prøveeksamen. – Vi reagerte med sjokk og vantro, sier foreldre til elever ved skolen. Nå krever de svar både fra skolen og fylket på hvordan det er forsvarlig å tilby slike lokaler til elevaktivitet. 

Annonse
Se TV direkte

-Først ble vi kjempeglad for å få en brakke til å gjøre en prøveeksamen i. Da vi så hvordan det så ut ble vi skikkelig skuffet, og snakket sammen om det kunne være helsfarlig å sitte med så mye sopp og mugg rundt oss. Det er i alle fall langt fra trivelig, sier Gabriel Fjellheim.

Ved denne pulten skal elevene gjennomføre prøveeksamen denne uken. Foto: privat

Han er en av 30 elever som i fire dager skal gjennomføre prøveeksamen en og en. Det får foredre til å reagere. En post på Facebook er flittig delt og i kommentarfeltene er ikke leserne nådige.

– Ville dere hatt eksamen eller avsluttende prøve i dette lokalet? Eller er det noe vi bare skal godta for våre barn??, skriver Maria Tandstad, som er mor til Gabriel.

Foto: Privat

-Dette ser så fælt ut at jeg lurer virkelig på hvem som sitter med ansvaret, både lokalt og sentralt. Ikke brukende for noen og aller minst for barn/ungdom som skal ha eksamen her. Her må alarmen gå !!, skriver en.

En annen skriver, – Fullstendig uakseptabelt!!! Meld til fylkesmann, skoleeier, meld til Utdanningsdirektoratet, media osv!!! E no måte på ka man skal finne se i

– I himmelens navn! Dette har e ikkje godtatt .

Er no rett og slett helsefarlig, skriver en annen.

Eksamenslokale siden 2008

-Brakken har vært brukt som eksamenslokale siden 2008 og var skrøpelig allerede den gang opplyser Borgund Videregående skole. Brakken var i bruk ved Ålesund videregående skole fram til fjor høst før Borgund vgs

Kompetanse- og næringsdirektør i fylket, Erik Brekken sier onsdag kveld at han er enig i at lokalene ikke egner seg til elevaktivitet og at han vil ta kontakt med skolen torsdag morgen for å skaffe seg mer informasjon.

 

 

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.