The Tall Ships Races Ålesund 2015 har valgt slagord etter å ha hatt en konkurranse der alle kunne være med å bidra.

Annonse
Olav 1070×150

Vinneren ble Ålesund – port of friendship, foreslått av Oluf Hessen, som fikk to gratis billetter til Båtfestivalens konsert med Dance With A Stranger, lørdag 12. juli. Slagordet skal brukes i all markedsføring frem mot og under arrangementet 15. – 18. juli. 2015.

I juryen satt festivalsjef for Ålesund Båtfestival, Geir Østensen, Bypatriot Trine Klemetsen, prosjektleder for The Tall Ships Races Ålesund Albert Gjørtz og informasjonssjef Anne Bente Skjellum.

I sin begrunnelse trekker juryen frem at det valgte slagordet er kort og lett å huske. I tillegg går det rett inn i kjerneverdiene til Sail Training International som arrangerer den årlige regattaen. Målet med The Tall Ships Races er at unge skal lære seg å seile og at de skal skape vennskapsbånd som varer livet ut. Slagordet understreker at Ålesund som vertsskapshavn skal ha ei stemning og ei atmosfære som underbygger dette målet. The Tall Ships Races Ålesund 2015 skal skape minner og vennskap ikke bare for mannskapet om bord på skutene, men også for publikum og byens innbyggere.

Ålesund – port of friendship.

Annonse
Indre Bane 1070×240