Ålesundsstudenter arranger Drive-in kino, nå kan du se «Børning» i egen bil.

Annonse
Se TV direkte

Det skal i dag arrangeres Drive-in kino for første gang i Ålesund. Selve arrangementet skal avholdes på studentparkeringen ved NMK-bygget på Høgskolen i Ålesund.

Gode tilbakemeldinger
Michael Brautaset som er prosjektleder for Campus-uka kom med et forslag om å arrangere en Drive-in kino i forbindelse med Campus-uka 2014. Han sier forslaget fikk overraskende gode tilbakemeldinger, men at det har vært mye arbeid med å gjennomføre dette. Blant annet i forhold til rettigheter av filmvisning.

– Drive-in kinoen er beregnet for bilkjørere, men det vil også være plass til 20-30 personer som ønsker å ta med seg en stol å sitte på mens de ser filmen, helt fremme. For de med bil vil det være mulig å motta lyden fra filmen via FM-radio, slik at man kan høre alt selv om man sitter inne i bilen, sier Brautaset.

Ikke bare for studenter
Arrangementet er åpent for alle, ikke bare studenter ved Høgskolen i Volda, og Michael håper flest mulig vil ta turen innom. Billetter kan forhåndskjøpes på Moa Kino eller Lille Løvenvold. Porten åpnes klokken 19.00 og selve filmen begynner klokken 20.00.

Du finner mer informasjon om arrangementet på deres Facebook-sider her.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022