Ei hjelpende hånd

0
Sunnmøre LIVE gir lokale artister en scene. Robert Post er først ute med minikonsert.

Sunnmøre LIVE ønsker å gi noe tilbake til deg som bruker dine kreative evner til å glede andre. Du som jobber med kultur var blant de første som ble rammet av ringvirkningene av koronasmitten, både i hverdagen med kansellerte jobber og dermed også på kontoen. 

Annonse

Vi åpner studio for deg og filmer en minikonsert med god kvalitet på lyd og bilde. Konserten sendes på Sunnmmøre LIVE gjennom Riks-TV, Telenor, Get og Altibox og gjøres tilgjengelig på slive.no og Facebook.

-Kjempeflott tiltak

– Dette var kjempekoselig og et hyggelig tiltak, applauderer Robert Post som er førstemann ut. Til høsten kommer han med nytt album og spiller tre av de nye låtene på Scenen.

Han får støtte fra singer/songwriter Gil Edwards som forteller at han er dobbelt rammet av koronatiltakene. – Det er bom stopp både for Food-trucken og spillejobbene, så dette var veldig snilt gjort av dere, sier Gil, som er neste lokale artist på Scenen.

Alf Aarseth i artistformidlingsbyråer Flan Booking har hatt travle dager med å håndtere avbestillinger i fleng. – Jeg er kjempeglad for at dere gjør dette og stiller med sendetid og studio. Nå vil jeg mer enn gjerne oppfordre mine artister til å ta kontakt med dere, sier Aarseth.

– Vi gjør dette for å bidra med det vi kan. Lage TV og sende det på alle våre plattformer, sier redaktør Frank Sekkeseter. Det er mange som mister en del av inntekten sin, og kan vi hjelpe lokale artister ved å gi de sendetid så gjør vi selvsagt det. For oss er det viktig med godt lokalt innhold, og det får vi med lokale artister.

Vipps går til artistene

Alle inntekter som kommer inn via Vipps går direkte til deg som artist. Vi oppfordrer alle våre seere til å støtte opp om artisten. Pengene går uavkortet til artisten.

Har du lyst på spillejobb på Sunnmøres kuleste livescene? Ta kontakt med redaksjon@slive.no

Minikonserten med Robert Post sendes denne uken.

Annonse
DEL