– Etter harde økter og tunge uker, svette kropper og solbrente ansikt fra en lang sesongoppkjøring ute i ballbinge, er det endelig klart for å gå inn i Sykkylven Storhall igjen, sier Tom Audun Rossland Knutsen i Sykkylven Innebandyklubb.

Annonse
Olav 1070×150

Det er med stor glede at de kan annonsere at storhallen åpner sine dører igjen med den aller første serierunden i innebandy i den splitter nye 1.divisjon avd. Nordvest, søndag 24. september kl. 12:00

– På motsatt banehalvdel vil våre helter i røde og svarte striper stilles mot de beste lagene fra Sogn og Fjordane, samt våre naboer og rivaler i Volda Innebandyklubb, men tøff motstand er presis sånn vi vil ha det, forteller Tom Audun. Og allerede i første serierunde kan vi love fart og spenning, intense kamper og et sunnmørs-derby ingen vil tape, med det forrykende rivalmøtet med Volda Innebandyklubb kl. 15:50 som det sportslige høydepunktet sett med våre lokale sunnmørs-øyne.

Satser på rekruttering

Et minst like stort høydepunkt vil det garantert også bli når seriekampene tar en pause kl. 15:15, og alle bygdas barn i 1.-7.klasse inviteres inn på banen til et eget opplegg i regi av Norges Bandyforbund avd. Nordvest.

Dette er et ledd i utviklingsarbeidet som gjøres parallelt i regionen og i Sykkylven Innebandyklubb som nylig har startet opp et helt nytt tilbud om innebandy for barn og unge fra 1.-7. klasse, og også starter opp et tilbud for ungdom fra 13-18 år fra oktober.

Sykkylven Innebandyklubb spiller følgende kamper søndag:

12:00 Sykkylven – Førde
13:50 Sykkylven – Måløy
15:50 Sykkylven – Volda
17:30 Returoppgjør Måløy – Sykkylven

Årets lag

– Det er fri inngang hele dagen og vi fyller kiosken til randen. Det er med andre ord bare å sette av søndagen til å komme å se på når både våre minste og våre største stjerner lager innebandyshow i Storhallen

For de av dere som har fulgt Sykkylven Innebandyklubb vil det være mange kjente køller i sving søndag, men klubben har også fått på plass flere yngre ansikter til årets sesong, og landet sin hittil største overgang, når unge lovende Magnus Torkelsen ble kjøpt fri fra Horten Innebandyklubb rett før overgangsvinduet stengte. Dette er en spiller vi stiller store forventninger til og gleder oss enormt til å se i røde og svarte striper.

Spillerstall 1.divisjon 2017/18:
Øystein Bakke
Kjetil Eikemo
Tomas Eriksson
Gunnar Fausa
Rune Frikstad
Øystein Hjorthol
Andre Karlsen
Tom Audun Rossland Knutsen
Sten Lamo
Espen Pedersen
Magnus Torkelsen
Nils Harald Ånstad

Annonse
Indre Bane 1070×240