Flere artistslipp fra Momentium

0
Disse tre kommer til Jugendfest 2020

Tre av de mest ønskede artistene til neste års festival er nå bekreftet.

Annonse

Kamelen, Isah og Benjamin Ingrosso til Jugendfest.

– Vi tror Jugendfest-publikummet blir veldig glad når de hører hvem som kommer, forteller arrangøren.

Denne uka ble Alan Walker, Sigrid og Åge og Sambandet annonsert til Jugendfest 2020. Fra før er verdensstjernen Khalid bekreftet til festivalen. Billettsalget åpner midnatt fredag 29. november.

Kamelen

Marcus Kabelo Møll Mosele, bedre kjent som Kamelen aka Slim Kamel, ble kjent over natten da han i 2015 rømte fra polities varetekt samtidig som han slapp singelen «Si Ingenting». Den norske rapperen fra Laksevåg i Bergen er signert med rapkollektivet og plateselskapet NMG/G-Huset og har siden gitt ut mengder med musikk. Kamelens debutalbum «Ambivalent» kom ut 27. november 2017 med 11 låter om et liv i kaos preget av av store kriminelle ambisjoner og sosiale avvik, og 2018 slapp han EP’en «Lyca» med fire låter.


Kamelen har for lengst etablert seg som en undergrunnsfavoritt og har blitt en viktig musikalsk stemme for en ofte stille og underrepresentert gruppe i det norske samfunnet. Den voksende diskografien hans er blant de største i landet innen hiphop som soloartist.

Han er nå aktuell med låta Ba Spis som en del av hans kommende album.

Kamelens sitat om låten:

«Måtte vente til etter ramadan med å slippe denne. Den tiden av måneden der mine muslimske venner skal unngå fristelser som bl.a sex og mat, no som ramadan er over Ba Spis.»

Låten er fjerde singelen (1. Fuck m meg 2. Kingpin 3. Vil ba vekk) fra kommende albumet med tittelen Kingpin Slim.

Han var nominert til Spellemannsprisen 2018 i klassen Årets gjennombrudd & Gramostipend.

Isah

20-åringen Isah har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B scenen. På sin korte tid som artist har Isah hatt flere samarbeid med Dutty Dior, mest nylig på hitsingelen «HALLO» som har streamet over 12 millioner ganger. I februar gjestet Stavanger-gutten Karpe Diem på utgivelsen «SAS PLUS / SAS PUSSY».

Siden da har han reist rundt i Norge og Europa og gjort titalls konserter på klubb og festival. I sitt hittil travle 2019 har Isah jobbet beinhardt på flere prosjekter med etablerte artister og produsenter. Han sparket i gang sommeren med hans etterlengtede EP: sukkerspinn og hodepine (del 1), som har streamet over 2 millioner på Spotify til nå.

I høst har Isah sluppet «sukkerspinn og hodepine (del 2)» og han er med på «Moscot & Dior – Remix» sammen med Karpe og Dutty Dior.

Benjamin Ingrosso

Den 22 år gamle artisten og låtskriveren fra Stockholm har vært omgitt av musikk hele livet. I 2018 representerte han Sverige i Melodi Grand Prix med låten «Dance You Off». Suksessen fortsatte da han slapp sitt etterlengtede debutalbum «Identification» det samme året. Han vant blant annet den prestisjetunge prisen for «Årets mannlige liveartist» på Rockbjörnen og albumet ble hyllet i media.

«Ved siden av debutalbumene til Avicii og Zara Larsson er Identification 2010-tallets beste svenske popalbumdebut», skrev DI. «Identification» solgte til gull i Sverige etter bare 2 måneder og lå på 1. plass på albumlisten i 3 uker på rad.

I 2019 er han nominert for «Årets Låt» for «Dance You Off» under Grammis i Sverige. Og han vant igjen prisen for «Årets mannlige liveartist» under Rockbjörnen.

– Det er bare å gjøre seg klar for å synge og danse med til låter som «Costa Rica», «All Night Long», «Dance You Off» og «Tror Du Att Han Bryr Sig» når Benjamin Ingrosso kommer til Jugendfest i 2020. Dette er en av de hotteste liveartistene i verden akkurat nå, sier arrangøren.

Annonse
DEL