Flere kjøpesenter med kortere åpningstider

0

Amfi-kjeden reduserer åpningstidene på alle kjøpesentrene. Det er et ønske fra leietakerne som er årsaken til dette.

Annonse

Amfi Moa vil holde åpent fra 10-18 framover. Dette gjelder også for lørdager.

– Bakgrunnen for at vi velger å begrense åpningstidene er at vi har fått en rekke henvendelser fra leietakere som melder om problemer med å komme seg på jobb, eller har utfordringer med å holde åpent i like mange timer som vanlig, når de også har barn som må holde seg hjemme fra skole og barnehage. Da kutter vi i åpningstidene for å lette på situasjonen, sier Ole Christian Hallerud, visekonsernsjef i Olav Thon-gruppen.

Kan velge å holde stengt

Selv om åpningstidene reduseres er det allikevel opp til hver enkelt butikk å bestemme om de ønsker å holde åpent framover.

– Det legger vi ingen føringer på, så det vil være opp til den enkelte leietaker å avgjøre, ut fra sin situasjon. Det kan for eksempel være hvis ansatte selv må i karantene, eller av andre grunner får problemer med å holde åpent, sier han til Sunnmørsposten.

Det anbefales allikevel at de som velger å besøke butikker nå holder minst én meters avstand, og at ikke mange mennesker samles på sentrene samtidig.

Det er en situasjon i endring sier Hallerud og legger ikke skjul på at tiltakene kan endre seg framover. Det er fortsatt muligheter for at åpningstidene for kjøpesentrene blir videre justert.

Får ikke lov å holde åpent

Det er allikevel enkelte tilbud som ikke får lov å holde åpent i tiden framover.

Følgende leietakere på Amfi Moa er helt stengt inntil videre:

  • Alle frisører
  • Biblioteket
  • Treningssenter
  • Neglesalonger
  • Espresso House

Men man trenger ikke bekymre seg for stengte dagligvarebutikker eller apoteker. Disse forholder seg til ordinær åpningstid.

Annonse
DEL