Ålesund brannvesen innfører midlertidig forbud mot all bålbrenning og annen bruk av ild utendørs i Ålesund, Sula og Giske. Forbudet gjelder fra søndag 27. november og de neste ti dagene.

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

Bakgrunnen er at det er svært tørt i terrenget, og dermed stor spredningsfare ved brann i skog, gress og lyng. Lørdag kveld begynte det å brenne kraftig i lyngen i Skarbøvika og flere boliger måtte evakueres etter fare for å bli antent. Brannvesenet fikk etter hvert kontroll over brannen uten at boliger tok skade. Årsaken til brannen er ikke kjent, men politiet vil undersøke hypotesen om at fyrverkeri kunne forårsaket brannen.

-Vi minner samtidig om at bruk av fyrverkeri kun er tillatt nyttårsaften etter kl. 18, skriver brannvesenet.

Vedtaket om forbud mot ild utendørs hjemles i forskrift om brannforebygging § 3, fjerde ledd: «Når brannfaren er spesielt stor eller det foreligger andre ekstraordinære forhold, kan kommunen innføre forbud mot å gjøre opp ild eller behandle brannfarlige gjenstander når som helst i løpet av året og alle steder utendørs i kommunen. Forbudet skal klart avgrenses a. geografisk til hele kommunen eller områder i kommunen og b. tidsmessig for en periode på maksimalt 60 dager.»

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.