Tonje Frøystad Garvik ble et kjent ansikt for mange etter at hun stakk av med seieren i Farmen 2018. Hun har siden da vært en viktig stemme i sosiale medier, med et sterkt engasjement rundt blant annet LGBTQ+-miljøet, og deres rettigheter. Tonje venter nå sitt andre barn sammen med forloveden Lene, og har siden starten vært åpen rundt prosessen å få barn med IVF.

Annonse
Vi søker videojournalist

 

Hva engasjerer deg mest akkurat nå?
Akkurat nå denne uken er meget hektisk da jeg skal avrunde arbeidslivet for et år for å gå inn i mammaperm. Det blir to permisjoner etter hverandre med den ene tassen i magen og Max på 7 måneder. I tillegg til dette har jeg skrevet en bok over 8 år som går i trykk på fredag, så det har vært ekstremt mye jobb og lite fritid i det siste. Så det blir veldig spennende å gå fra det som føles som en 250% stilling til at det plutselig er over med både jobb og skriving.

Fortell om ditt favoritt reisemål?
Jeg er veldig glad i å fra hjem til Sunnmøre. Ingenting som slår muligheten for tid med familie og venner. Om en ellers må velge steder rundt i verden er jeg veldig glad i Thailand som ferie-destinasjon.

Hva gir deg størst glede å gjøre i fritiden?
Jeg er veldig glad i å være ute i naturen, det er lite som putter meg mer i flyt-sonen og gir meg en bedre følelse i kroppen enn det om en tenker avslappende aktiviteter. Utover det er jeg veldig glad i å være sosial med venner og familie.

Hvilken sport liker du best å følge med på?
Fotball er det jeg følger mest med på.

Lokalpolitikk – Hva er viktigst for deg?
Nå blir min lokalpolitikk Oslo, så det blir ikke helt relevant for Sunnmøre. Jeg må ærlig innrømme å si at jeg har vært dårlig til å engasjere meg i politikken siste årene med altfor mye på agendaen.

Nyte en god middag – hjemme eller på restaurant- hva spiser du da?
Jeg er glad i å lage mat hjemme, men det kan fort bli litt kjedeligere retter enn dersom en går ut på restaurant og får utfordret smaksløkene på gourmet-sien der. SÅ jeg ville nok valgt restaurant. Jeg er veldig glad i asian fusion, alt av ulike asiatiske smaker og sushi-varianter.

Hva kan irriterer deg?
Jeg kan bli trigget av om jeg er stresset og noen er ekstremt rolig. Eller om jeg går fort, og noen som går sakte går inn foran meg. Men jeg skjønner at det bare er jeg selv som må jobbe med. Kan være i overkant glad i effektivitet i ulike settinger.

Hva gjør deg glad?
Mennesker, sjøen og dyr gjør meg glad!

Hvilken tid på døgnet er din beste?
Det har egentlig alltid vært på kvelden, men etter jeg fikk barn tror jeg at jeg må si om morgenen. En blir brått mye trøttere på kveldstid!

Dine 3 viktigste ønsker for fremtiden……
Et lykkelig liv med gode sosiale relasjoner, god helse og et trygt og stabilt hjem for familien min.

Annonse
Sykt godt ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.