Fire CanCam-frisører fra ålesundsdistriket kom på første, tredje og fjerde plass bland 104 deltakere i Oslo Spektrum i helgen.

Annonse
Se TV direkte

I helgen var det arrangert både norgesmesterskap og nordisk mesterskap i frisering i Oslo Spektrum. Fire CanCam-frisører fra Ålesund, Moa og Brattvåg i tillegg til to fra Molde. Halat Bamarni Lied fra Moa-avdelingen, Stine Myklebust og Robert Sjåstad fra Ålesund-avdelingen og Natalya Sylvestersen fra Brattvåg. Det var totalt 104 deltakere med i begge mesterskapene og alle frisørene ranket høyt.

Du kan lese mer om bakgrunnen her.

Topp fire blant 104 deltakere

Alle deltok i den teknisk-kreative kategorien og i norgesmesterskapet tok Halat 1. plass, Stine kom på 3. plass og Natalya på en 4. plass. I samme kategori i junior-klassen kom Robert på en 3. plass. I det nordiske mesterskapet tok Halat en 2. plass sammenlagt.

– Jeg synes konkurransen gikk kjempebra. Vi har jobbet hardt for å få dette til, så det smaker ekstra godt nå, sier Halat Bamarni Lied. Vi har også hatt veldig mye støtte fra Throstein- og Laila Lorentzen som har vært endel av suksessen.

– Først og fremst en personlig seier

Ifølge Halat var nivået ekstra høyt i år, og det vanskeligste var å treffe smaken til dommerene. Selv om det ble delt ut premier i form av pokaler og medaljer, er det først og fremst for sin egen del at de gjør dette sier Halat.

– Det er først og fremst en personlig seier å vinne og jeg får tøyet mine egne grenser og utviklet meg. Man blir oppdatert av å være med og det er viktig innenfor frisørbransjen.

Ser fremover til EM og VM

Videre skal Halat og Stine til høsten delta i Europa-Cup i Paris, i tillegg til VM i Sør-Korea i mars neste år.

– Blir det mye øving fremover?

– Jeg er fortsatt i Oslo, men har nå tatt meg en uke fritid før jeg begynner å øve igjen, sier Halat.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022