Hele sendingen – uke 5

0

 

Annonse

25I denne ukens utgave av «Mat med Nesje» får Nils-Henning besøk av naturbonde Vibeke Evensen. Evensen driver Toregården i Sykkylven, og skal vise oss hvordan man lager deilig potetsuppe.

I denne ukens utgave av «Gullkysten» møter vi verftsdirektør hos Kværner Stord. Kværner Stord har aldri hatt så mye folk innenfor verftsportene som nå. Vel 3000 ansatte er i sving med oppdrag i Nordsjøen og i Barentshavet. Giganten Kværner ser lysere tider for en hardt prøvd olje- og offshorebransje langs Gullkysten.

– Vi velger lokale leverandører når de er konkurransedyktige på pris og kvalitet, sier fungerende verftsdirektør, Terje Johansen.

I denne ukens utgave av «Et samstemt Sunnmøre» får du meg deg Sykkylven Gospelkor. Gospelkoret består av både unge og eldre medlemmer, og har et sterk samhold og mye energi.

I denne ukens utgave av «Snakkis» har programleder Frank Sekkeseter besøk av PC Support for å snakke om nettsvindel, datasikkerhet og flere viktige aspekter rundt hvordan vi bruker internett på en trygg måte.

Annonse
DEL