Klubbdirektør Ronny Stokke var godt fornøyd med forlengelsen til 18-åringen fra Skarbøvika.

Annonse
Gardane langs Storfjorden

-Henrik har tatt store steg denne sesongen og spilt seg inn på startelleveren til Johnsen de siste månedene, noe som selvfølgelig er utrolig gledelig. En gutt som spiller med hjertet utenpå drakten og som virkelig blør for klubben. Vi gleder oss til å se han utvikle seg videre her de kommende sesongene.

Melland startet karrieren i Skarbøvik IF, som etterhvert ble til SIF/Hessa IL. De siste årene har han spilt for AaFK, og var en viktig bidragsyter til at Aalesund 2 sikret opprykket i fjor. Til tross for sin unge alder har han allerede 19 kamper for A-laget vårt, og hovedpersonen selv mener det bare er begynnelsen.

-Det er veldig enkelt. Jeg forlenger fordi jeg har ekstremt tro på dette prosjektet som Christian har startet, også har jeg også troen på at jeg kan være en bidragsyter til det prosjektet. Sammen tror jeg vi skal få til noe veldig bra.

-Jeg har fått veldig mange kamper fra start nå, som har vært utrolig gøy, og det kom fortere enn forventet. Det har vært veldig lærerikt og jeg føler jeg har tatt store steg i løpet av denne perioden.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022