Nå er åpningsdatoen for Powers nye gigantbutikk klar. Torsdag 2. februar står varehussjef Jan Stage klar med kaffe, varmetelt og 200 tepper til Ålesunds morgenfugler.

Annonse
Gardane langs Storfjorden

– Vi slår ordentlig på stortromma og starter showet allerede klokken seks på torsdag morgen neste uke, forteller Jan Stage, varehussjef for den nye gigantbutikken Power Ålesund.

Torsdag 2. februar åpner han dørene til det over 2.000 kvadratmeter store varehuset, og varehussjefen venter storinnrykk.

– Ved tidligere åpninger har folk tatt med seg soveposen og overnattet utenfor, så vi forbereder oss på et stort kundetrykk denne dagen. Vi har leid inn varmetelt og kommer til å stå klare med kaffe, pledd og noe å bite i til alle morgenfugler. I tillegg får de 200 første i køen et gavekort på 250 kroner, sier han.

Venter Playstation-kø

Stage forteller at det i køen skal deles ut premier for 50.000 kroner, og at POWER stiller opp med mange ansatte fra hele landet, grilling, storskjerm med underholdning og livesending på TikTok i varehuset, i tillegg til en stor åpningskampanje. Blant åpningstilbudene er store rabatter på alt fra hvitevarer og TV-er til kjøkken, og ikke minst har Power Ålesund sikret seg et parti med Playstation 5 som varehussjefen tror vil tiltrekke seg en del kunder.

– Markedet har vært støvsugd for Playstation 5 i flere måneder, og vi har sikret oss 50 stykker til åpningen. Det er nok mange som stiller seg i kø for å sikre seg en, spår han.

Den nye butikken ligger i Nordre Holen, i lokalene til tidligere Elkjøp og Lefdal, ved Plantasjen.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022