Her er det nye styret i The North West

0
Det nye styret i The North West med styreleder Turid Humlen i front. F.v. Malin Gjørtz, Kine Berild Norheim, Kjetil Aarseth, Ole Helge Haugen, Anne Mette Liavaag og Kari Aina Eik. Eva Vinje Aurdal er også med i styret, men var ikke til stede da bildet ble tatt.

Det nye styret i The North West har startet arbeidet mot 2020. Nå i tett samarbeid med FNs program for bærekraftige byer.

Annonse

Nyvalgt styreleder Turid Humlen forteller at The North West har eiere som er positive og klare for å være med på arbeidet med å bli Norges viktigste møteplass for bærekraftig regionutvikling.

– Vi har eierne i ryggen og er offensive og optimistiske. Vi ser også at samarbeidet med FN og United for Smart Sustainable Cities kan åpne for nye interessenter og støttespillere. Dette gir oss fantastiske muligheter og vi er i full gang med å legge strategier og planer.

Humlen sier The North West gjennom de to første oppstartsårene har samlet nyttig erfaring og viktig lærdom som nå blir tatt med inn i utviklingen av The North West.

– Styret mener vi har et veldig godt utgangspunkt for videre satsing. Vi tror på The North West som en nasjonal arena for å utveksle og utvikle kunnskap om bærekraftige regioner enten det gjelder det offentlige, næringsliv, akademia eller kultur.

Konferansefestivalen skal være 23.-25. april neste år.

Med i det nye styret er Turid Humlen (styreleder), regionbanksjef Sparebank1 Nordvest, Eva Vinje Aurdal, ordfører i Ålesund, Kari Aina Eik, generalsekretær Internasjonale økonomiske relasjoner i FN (OiER), Malin Gjørtz, administrativ leder Wille Interiør, Ole Helge Haugen, fylkesplansjef Møre og Romsdal fylkeskommune, Anne Mette Liavaag, stabssjef plan, samfunn og næringsutvikling nye Ålesund kommune, Kine Berild Norheim, daglig leder NextDigital og Kjetil Aarseth, daglig leder Tikkio.

Annonse
DEL