Søndag holdt MDG i Møre og Romsdal nominasjonsmøte for å velge sine kandidater til fylkesvalget om et knapt år. Det ble en fredfull og samstemt avgjørelse, skriver partiet.

Annonse
Se TV direkte

På førsteplass er Jonas Nilsen (Ålesund), på andreplass Gro Santi Johnsen (Kristiansund) og på tredjeplass Bente Foseide (Molde). Alle tre ble valgt enstemmig og uten motkandidater.

– Det er stort å få en slik tillit fra partiet. Som førstekandidat får jeg lede et lag som er fullt av engasjement og energi. Det er virkelig motiverende, og jeg gleder meg allerede til valgkampen, sier Nilsen.

Nilsen trekker frem en rekke saker som viktige for han og partiet.

– For meg er naturligvis saker knyttet til miljø og natur viktige, men jeg er også opptatt av hvordan vi kan hindre at folk faller utenfor. Dette er spesielt viktig med tiden vi lever i nå og de økonomiske forholdene for mange. I tillegg ønsker jeg et tett samarbeid med næringslivet og at politikerne skal bidra til å legge til rette for næringslivet.

Videre legger han vekt på at fylkespolitikken må være relevant for folk.

– Jeg tror mange opplever fylkespolitikken som fjern. Slik kan det ikke være. Jeg mener at politikerne ikke skal være frakoblet folk sine liv, men være tett på folks liv. Da må vi lytte. Vi må ta tak i de sakene som har betydning for folk og som kan gjøre folks liv bedre.

Nilsen er ny i fylkespolitikken, men det ser han ikke på som noen ulempe.

– At jeg er ny tror jeg er en fordel. Jeg opplever det sittende fylkestinget som ganske slapt. Jeg ønsker derfor å bidra med ny energi og giv. Rett og slett en helt nødvendig revitalisering. Vi trenger politikere som ikke bare styrer for å styre, men som tør å ta grep og sette en tydelig retning.

På helgens møte ble Gro Santi Johnsen valgt til andreplassen. Også hun er godt fornøyd.

– Jeg er veldig glad for å være valgt og er virkelig motivert til å gjøre en innsats for mennesker og miljø, sier Johnsen.

Når Johnsen skal trekke frem sine hjertesaker, er det de nære tingene hun legger vekt på.

– Vi må gjøre Møre og Romsdal til et enda mer attraktivt fylke. Da trenger vi gode nabolag, med lokale arbeidsplasser, skoler og kulturtilbud. Vi trenger kollektivtilbud som er tilpasset brukerne. Og nærnaturen må bevares.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.