Her ser du premieresendingen

0

Lørdag kveld startet Sunnmøre LIVE lokal sendinger i Møre og Romsdal og i Sogn og Fjordane. Sendingene går på RiksTV og på kabelnettet og vil være tilgjengelig på nett. Premieresendingen er en times lang sending som presenterer kanalen og innholdet og krydres med spennende gjester. 

Annonse

Sunnmøre LIVE finner du på kanal 52 på RiksTV, her vises lokale sendinger fra din lokale TV-stasjon fra kl. 17.30-24.00 hver dag – og i tillegg fra kl. 09.00-12.00 i helgene. Fra 23.juni vil sendetidene være fra 1900-0400 alle dager. Når det ikke er sending, vises det sort skjerm.

Du finner Sunnmøre LIVE på Get, kanal 32 i Møre og Romsdal og kanal 132 i Sogn og Fjordane. Get-kunder hos Tafjord har den aller nyeste teknologien i sine bokser, og vil få den nødvendige oppdateringen i løpet av lørdagskvelden.

Du vil også finne Sunnmøre LIVE hos Altibox over hele landet, og i kanalutvalget til Canal Digital i løpet av få dager.

Sendingene vil også være tilgjengelig på slive.no

Oppdatering fra Get lørdag kveld: På grunn av en feil i konfigurasjonen i de nye Get-boksene vil ikke kunder av Tafjord kunne se sendingene fra Sunnmøre LIVE før mandag. Dette har topp prioritet hos oss, men grunnet lavere bemanning i helgene får vi ikke løst dette i helgen. Kunder av Tussa, Neas Sognenett og Enivest kan se sendingene.

Annonse
DEL