Hofseth lanserer eige lokalmatprodukt

0

karina en su debut como actriz.sexy twinks xxx jordan thomas tops josh obrian.
porn tube
hd porn two horny hot teen twinks.
Ørreten i denne pakninga har aldri vore utanfor Sunnmøre sine grenser. Den er født i Tafjord og oppdretta i Storfjord. I Ålesund og på Valderøya er den foredla og røykt til ferdige produkt.

På Sunnmøre har Hofseth heile verdikjeda av produksjonen av laks og ørret, frå smolt til ferdige produkt. Mesteparten blir eksportert til utlandet, men no ynskjer selskapet også å satse lokalt.

Annonse

– Folk har gått frå ord til handling når det gjeld lokalmat. Det er eit større fokus på berekraft, kombinert med ein pandemi som har vist oss kor viktige dei lokale aktørane er, seier Ossie Nordgreen som er medeier i Spesialgrossisten.

Cesilie Nakken som er ansvarleg for kundar i nordvest er no glad for å endeleg kunne frakte pallar med Hofseth-laks ut i butikkane.

– Dette har vi jobba med lenge, og verkeleg gleda oss til. På Sunnmøre har vi sterke tradisjonar knytt til fiskeri, og derfor er det her veldig stas, seier ho.

 Motivert av å skape lokalt

Hofseth sin smolt blir oppdretta i Tafjord, før den blir sett ut i oppdrettsanlegg i Storfjorden. I Ålesund og på Valderøy blir fisken foredla til mange forskjellige produkt. Hofseth foredlar og laks frå andre oppdrettarar. Røyking av Hofseth sin laks og ørret skjer på Valderøya. Alle rester på fisken blir brukt, mykje blir foredla vidare av Hofseh Biocare på Midsund.

Gleda av å skape noko på den plassen man bur på og er glad i, er ei viktig drivkraft i Hofseth-konsernet. Planane er store for vidare vekst, og Hofseth jobbar med ein rekke prosjekter som kan gi fleire hundre nye arbeidsplassar på Sunnmøre.

– Det å skape arbeidsplassar, sunn- og kortreist mat er berekraft i praksis, seier Roger Hofseth.

Han bur sjølv på Ellingsøya og er glad for at Hofseth no har eit eige norsk forbrukarprodukt som dei kan selje lokalt, og kanskje etterkvart også nasjonalt.

Vil inspirere med oppskrifter

I marknadsføringa av lokalmatproduktet er det lagt vekt på at laksefisk er godt til mykje forskjellig type mat. Produktutviklingssjef og kokk i Hofseth Mindor Klauset, har laga oppskrifter til å dele ut og vil reise rundt på butikkar for å la folk smake på laksen.

– Laks og ørret er godt saman med egg på eit smørbrød, men det finnast og utruleg mange andre måtar å bruke den på, seier han. No gleder han seg til å la folk få smake på laksen og bli enda betre kjent med Hofseth og den gode råvara som er skapt lokalt.

Annonse
www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.
DEL