Det er klart for lokal og storslått musikk når gjengen i Horizons Project spiller på Color Line Stadion fredag 21. august.

Annonse
Jobbpartner toppbanner

Horizons Project er et lokalt band bestående av ni lokale musikere som i en årrekke har vært aktive i en musikkmiljøet i Ålesund og omegn. Horizons Project spiller låter som er inspirert av landskap og de kreftene som både finnes i naturen og i oss selv. I tillegg til musikk har de også lagt stor vekt på det visuelle sceneshowet og lys og filmbruk er en viktig del av bandets uttrykk

– Det går en rød tråd gjennom produksjonen der det handler om landskap og metaforer mot de kreftene som både finnes i naturen og i oss selv. Musikken spenner fra det skjøre via fengende popmusikk til massive lydbilder.

Med bilder og film på scenen

Låtene er inspirert av de dramatiske syklusene vi lever og bor i. Vi søker å skape en audiovisuell opplevelse der musikken ledsages av bilder og film.

Det hele startet med låtskriving og innspilling av idéer i et lite studio hjemme i kjelleren til et av bandmedlemmene. Etter hvert som låtene ble ferdig, kom idéen om å gjøre noe mer enn å la de ligge nærmest å støve ned. Musikken har et visuelt uttrykk og da kom tanken om å sette opp en forestilling der bandeti kunne sette bilder til musikken. Flere musikere kom til og et band var i emning. Bandet tok navnet «Horizons Project» fordi de synes det navnet gjenspeiler på en god måte hva det hele handler om.

Suksess på Terminalen

Tidligere i vår holdt bandet en fantastisk konsert på Terminalen Byscene i Ålesund, en konsert som gjorde inntrykk på både publikum og arrangøren Momentium..

– Vi fikk idéen om at dette var musikk som passet perfekt i stadionformat og at dette var det perfekte band for Color Line Stadion, sier presseansvarlig i Momentium Terje Erstad.

Han trekker paralleller til Pink Floyd når han snakker om Horizons Project.

-Vi er opptatt av at lokale band også skal få slippe til under Jugendfest og vi har nok funnet det perfekte lokalbandet i Horizons Project. Her snakker vi kortreist storhet.

Horizons Project spiller under Jugendfest fredag 21. august.

Horizons Project består av:

Kim Erik Lillestøl – Trommer
Bjørn Helge Lervåg – Bass
Pål-André Måseidvåg – Gitar, vokal og foto
Jan Gunnar Åkre – Tangenter og vokal
Ole Tommy Blomvik – Vokal
Svein Riise – Vokal
Roger Hauge – Vokal
Jan Ove Ringstad – Vokal og gitar
Finn Thorsen – Gitar
Foto/film – Peder Otto Dybvik

Annonse
Indre Bane ny februar 2022