Lisa Mari Sæther (36) blir ny daglig leder i Ålesund Sentrumsforening.

Annonse
Gardane langs Storfjorden

Lisa Mari Sæther er født og oppvokst på Gåseide og har bakgrunn i økonomi og administrasjon. Hun flyttet til Bergen i 2007 for å studere, og etter 14 år vendte hun nesen hjem til Ålesund i 2001 sammen med familien.
– Vi er veldig stolt av å  få Lisa Mari på laget. Vi er ekstra glad for alle som flytter hjem til Ålesund, og ekstra bonus når de tar med en hel familie i tillegg, sier styreleder Monica Molvær ien pressemelding.


– Det var et stort savn etter å komme hjem til Sunnmøre og byen hvor jeg selv vokste opp og har barndomsminnene mine fra, forteller Lisa.

-Klar for nye utfordringer

Sæther har blant annet bakgrunn fra Tryg Forsikring, Sparebanken Møre og har viet store deler av livet til frivillig arbeid og idrett.
– Nå er jeg klar for nye utfordringer og gleder meg til å være med på reisen til Ålesund Sentrumsforening og bidra positivt til et levende bysentrum, sier Lisa.

Ålesund Sentrumsforening består av ca. 170 medlemsbedrifter og jobber for å skape en levende by.
– Det blir mange spennende aktiviteter å ta fatt i for Lisa, som Bylørdager, Julebyen, Brosundet Brenner, Bytorsken, Ålesund Pride og mye mer for å skape en levende og attraktiv by, avslutter Molvær.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022