Husk å bruke stemmeretten din!

0

Mandag 9. september blir det gjennomført kommune-og fylkestingsvalg over hele landet. Det er i den sammenheng mulighet for å gi sin stemme til et parti, men også gi en ekstra personstemme til enkeltkandidater. Vår reporter, Sofie Helseth har vært ute for å høre hva sunnmøringen på gata har å si om lokalvalget.

Annonse

Det ble diskutert flere av de politiske sakene som er oppe til diskusjon, og lagt vekt på enkelte saker som ikke diskuteres nok.

Av våre intervjuobjekter dukket Siv Jensen opp som hadde besøkt Moa for å snakke om Frp sin valgkampanje. Hun la særlig vekt på eldreomsorgen og eiendomsskatten som hun med hyppighet har diskutert tidligere også.

Flere eldre og yngre hadde mye å si om valget, og selv de som var for ung til å stemme hadde meninger knyttet til hvordan landet og regionen vår bør styres. Enigheten var også stor om hvor viktig det faktisk er å bruke sin stemmerett, og engasjere seg i politiske saker. Flere har forhåndsstemt og andre planlegger å avlegge sin stemme på valgdagen.

Annonse
DEL