Juniorspillerne i Ålesund Golfklubb blant landets beste

Annonse
1914 Banner 1070×240

Kommende helg, 30.-31.august arrangeres Klubbmesterskapet 2014. I denne turneringen kjemper medlemmene om den prestisjetunge Klubbmester-tittelen.

– I løpet av de siste årene har det blitt svært høy kvalitet på elitespillere, og spesielt på juniorsiden utmerker klubben seg både i nasjonale og internasjonale konkurranser, forteller Anja Solevågseide, daglig leder i Ålesund Golfklubb.

Det er derfor stor spenning knyttet til helgens arrangement som har vært en årlig begivenhet siden 1993. I år konkurrares det i 4 klasser. Senior Herrer og Senior og Dame, og junior gutt og junior jente.

– Vi har vært dyktige på rekruttering og det å skape gode golfspillere. Flere av juniorene markerer seg i nasjonale og internasjonale turneringer. Neste helg skal 4 spillere fra region midtnorge delta i Suzann «Tutta» Pettersens Skills Challenge i september. 3 av deltakerne kommer fra Ålesund Golfklubb.

Emilie Myklebust Bjørge, Emilie Øverås og Markus Elshaug Wilhelmsen fra Ålesund Golfklubb er 3 av 4 fra midtnorge som skal vær emed i Suzann Skills Challenge

Ålesund Golfklubb ble stiftet i 1990 og har i dag ca 1400 medlemmer. Golfanlegget på Solnør Gaard, inneholder den eneste 18-hulls golfbanen mellom Bergen og Trondheim.

Annonse
Indre Bane 1070×240