Hvor er Pape Gueye?

0
Bildet hentet fra AaFK

AaFK har flere ganger hatt utfordringer med lagspiller Pape Gueye, blant annet har spilleren til tider nektet å spille og ønsket å bli solgt utenlands. Nå byr situasjonen kanskje på flere problemer. 

Annonse

Ved første trening for sesongen onsdag 8. januar dukket nemlig ikke Gueye opp på trening, og dette uten beskjed eller forklaring. Spilleren var heller ikke mulig å kontakte da verken hans egen agent eller trener Lars Bohinen har lyktes i å kontakte han.

– Vi har ikke hørt noe fra Pape. Nå vil vi bruke resten av denne dagen til å prøve å finne ut hvor han er, og få en forklaring på hvorfor han ikke møtte til trening i dag. Jeg vet i hvert fall ikke hvor han er, sier trener Lars Bohinen til Sunnmørsposten.

Bohinen har tidligere uttrykt at der har vært utfordringer knyttet til forskjell i verdier og prinsipper, i forholdet mellom Gueye og AaFK. På et tidspunkt valgte spilleren å gå ut i «enmannsstreik», noe som bydde på problemer både for lagspillere og klubb når Gueye ikke møtte til verken trening eller kamp i midten av 2019.

Om det nå gjentar seg at Pape ikke stiller opp er usikkert. Bohinen velger å ikke spekulere rundt fraværet i sin samtale med Sunnmørsposten.

 

Annonse
DEL