AaFK`s Torbjørn Grytten kom fra Brattvåg for to sesonger siden. Han har importert Jønsson som en uredd spiller. Nå håper han på flere kamper i år.

Annonse
Olav 1070×150

Imopnert Jønsson

Torbjørn Grytten spilte hele treningskampen mot Brann på La Manga. AaFK-treneren trekker fram angrepsvilligheteten og farten når han skal beskrive unggutten.

– Torbjørn er en spiller jeg har stor forventninger til og regner med å se på banen flere ganger i år. Dette er en spiller med stort potensiale, sier Jønsson.

Gir alt i kampene

Selv er Torbjørn glad for all den spilletiden han får, og vet at dette året er hans mulighet til å spille seg til en proffkontakt med klubben. Han beskriver seg selv som rask med gode ballferdigheter.

– Jeg gir alltid 110 prosent i alle kamper og liker godt å utfordre en mot en, og trekker fram hurtighet og løspvilje som noen av sine viktige egenskaper.

Vil score mål

Juniorspilleren sier han ikke bare er fornøyd med spilletid i år, som spiss håper han også å laget noen mål også.

– Jeg lærer noe hver dag på treningsfeltet. Hamed-Allah er mer lik meg enn Leke James. Han er flink til å søke bakrom og finne rommet for å få ballen. James er mer en duellsterk spiss som er god til å holde på ballen og skape muligheter på egen hånd.

Jeg lærer mye av begge de to gode spissene våre hver eneste trening.

Spiller for kontrakt

Grytten debuterte i tippeligaen mot Tromsø i 2012. I år håper han å bli en del av proffstallen.

– Målet er å få en kontrakt på bordet i løpet av året. Den stor drømmen er å spille i Premier League, og da aller helst for favorittlaget, Tottenham.

Det blir et spennende fotballår og jeg tror vi havner på en 4. plass som i fjor, sier Grytten.

Annonse
Indre Bane 1070×240