Det er ingen hemmelighet at vi har jobbet med å få på plass signeringen av 22 år gamle Isaac Atanga den siste tida. Alle formaliteter er nå i orden, og vi har gleden av å meddele at angriperen er Aalesund-spiller, melder klubben.

Annonse
Jobbpartner toppbanner

Tirsdag formiddag ankom spillerens representanter Color Line Stadion for å ferdigstille papirarbeidet. Klokka 21.30 landet hovedpersonen selv på Vigra. Deretter gikk turen til stadion. Der gjennomførte Atanga medisinsk test og skrev under på en kontrakt med tangotrøyene.

– Dette er en prosess som har pågått i flere uker, og det er veldig godt å endelig få Isaac på plass. En fantastisk gutt som vi gleder oss til å se i den nydelige oransje drakten vår i årene fremover, forteller sportssjef Bjørn Erik Melland.

Ghaneseren kommer fra den amerikanske MLS-klubben FC Cincinnati. Isaac Atanga er godt kjent med skandinavisk fotball. Som 18-åring ble han en del av den danske talentfabrikken FC Nordsjælland. Ghaneseren kom til dansk fotball via akademiet Right to Dream.

Afrikaneren tok dansk fotball med storm, og imponerte stort i Superligaen. Etter svært gode kamper for FC Nordsjælland havnet han på radaren til en rekke store europeiske klubber. Etter tre år i Danmark ble han solgt til FC Cincinnati. Siden august i fjor har han vært utlånt til tyrkiske Göztepe.

– Vi er veldig glad for å få Isaac til AaFK. Han er en ung og spennende spiller med stor fart. Isaac er er en typisk bakromsspiss eller kant som kan spille i alle 3 posisjonene oppe i bana. Vi har gode referanser på han både som spiller og type, avslutter Lars Arne Nilsen.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.