Sunnmøre LIVE erfarer at Janne Jønsson skal være en brennhet kandidat som hovedtrener for Aalesunds Fotballklubb. Spekulasjonene om hvem som vil ta over trenerjobben har begynt å svirre. -Du må spekulere selv, sier Jønsson, som innrømmer at han har fått et jobbtilbud.  

Annonse
Se TV direkte

På direkte spørsmål om han er i samtaler med AaFK om trenerjobben, svarer Jønsson kryptisk: -Det har jeg ingen kommentar til. Og legger til: -Jeg har et interessant tilbud liggende på bordet som det kan bli noe ut av. Disse uttalelsene har satt fart på spekulasjonene om Jønsson som en mulig etterfølger for Nilsen.

-Jeg elsker Ålesund

I tillegg til ryktene om hans mulige overtakelse av trenerjobben for AaFK, uttrykker Janne  sin begeistring for Ålesund som et vakkert sted når solen skinner som i dag. -Det finnes ikke vakrere sted enn Ålesund i fint vær, uttaler Jønsson entusiastisk. Hans kjærlighet til byen kan være en ekstra motivasjon for ham dersom han skulle bli tilbudt trenerjobben og få sjansen til å bidra til både klubbens og byens suksess.

Janne Jønsson har allerede hatt en suksessfull periode som hovedtrener for AaFK i 2013/14-sesongen. Under hans ledelse oppnådde klubben en imponerende fjerdeplass i Eliteserien. Jønsson ble etterfulgt av Trond Fredriksen, men hans tidligere suksess har gjort ham til en favoritt blant flere supportere.

Sugen på ny jobb

-Jeg er arbeidsledig i dag sugen på nye trenergjerninger, innrømmer Jønsson.  Den erfarne treneren har tidligere vært involvert i ulike trenerroller både i Norge og i utlandet. Hans kunnskap og erfaring kan være verdifulle ressurser for AaFK i deres søken etter en ny trener.

AaFK har hatt en vanskelig periode denne sesongen, og styret har bestemt seg for å gjøre endringer for å forsøke å snu resultatene. Å bringe inn en tidligere suksessrik trener som Jønsson kan være et smart trekk for klubben. Hans kjennskap til klubben og hans evne til å skape resultater, kan gi laget den nødvendige inspirasjonen og motivasjonen til å komme  på vinnersporet.

Det gjenstår å se om AaFK og Janne Jønsson vil komme til enighet om trenerjobben. Klubben har ikke bekreftet noen samtaler med Jønsson eller noen andre kandidater. Men hvis Jønsson blir ansatt som ny hovedtrener, kan det være begynnelsen på en ny æra for AaFK, med håp om bedre resultater og en fremtidig suksess i norsk fotball.

PS. Det går også rykter om at Erik Bakke kan gjenforenes med sin gamle assistentrener Marius Lenni Bø i Ålesund. Bø var assistenttrener under Eirik Bakke i Sogndal Fotball sesongene 2015 – 2017, og 2020 – 2021.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022