Dette har ført til mye unødvendig støy for oss inn mot en viktig uke, sier AaFK-trener Lars Arne Nilsen. Sunnmørsposten fortalte søndag at han kom til å få sparken.

Annonse
1914 1070×150

Nilsen har snakket med både styreleder, daglig leder og sportssjef og ingen har kunnet kjenne seg igjen i opplysningene fra Sunnmørsposten. Styreleder i Aalesunds Fotballklubb Gunnar Haagensen sier til TV2 at han har full tillit til trener Lars Arne Nilsen. Nilsen har også full tillit i spillergruppa.

Nilsen sier til TV2 at svært overraskende da lokalavisen Sunnmørsposten gikk ut med opplysninger om at han kom til å få sparken. -Dette er uforståelig. Det er Sunnmørsposten som må forklare dette. De lager skikkelig trøbbel, sier Nilsen.

Det har vært høy møteaktivitet på Color Line Stadion gjennom hele søndagen, og klubben gjennomførte et styremøte søndag kveld.

Styreleder Gunnar Haagensen sier til Sunnmørsposten at Nilsen fremtid ikke er diskutrert, men noe må gjøres. Avisa hevdet også at  sportssjef Bjørn Erik Mellands stilling skal være i fare.

AaFK står med 0 poeng og ingen mål etter fire spilte kamper. AaFK spiller borte mot Molde onsdag.

Annonse
Indre Bane 1070×240