Jugendfest går mot utsolgt

0
Foto: Aleksander Ramsland, Scream Media

– Vi går mot et rekordår, og opplever større salg av festivalpass enn noen gang. Det er nå få festivalpass og få lørdagspass igjen til Jugendfest, som går av stabelen 16. og 17. august på Color Line Stadion. 

Annonse

Fredag står verdensstjerner som Martin Garrix og Ellie Goulding, samt legendariske The September When, Side Brok + Sirkel Sag, OnklP og Jesper Jenset på scenen. Lørdag spiller Norges største band Karpe, samt TIX, Kjartan Lauritzen, Postgirobygget, Julie Bergan og Kontrollert Kaos.

– Det har gått litt flere lørdagspass enn fredagspass til nå, men det er stort sett festivalpass som selges. Faktisk så mye som 90% av billettene er todagerspass. Vi tror det kommer av jevn fordeling av artister på dager, og at festivalen i seg selv trekker mye mennesker. Det har blitt en happening som alle vil ha med seg, sier Ronny Stokke i Momentium.

– Det er mange ting som blir kneppet opp fra i fjor. Blant annet blir det et stort, utvidet  inngangsområde for å minimere kø, større matutvalg, flere nye aktiviteter og større fyrverkeri enn noen gang, forteller Stokke.

Og folk kommer langveis i fra for å få med seg en av Norges største festivaler.

– Festivalen trekker stadig større publikumsandel fra andre deler av landet og internasjonalt. Vi har fått meldinger fra fans i blant annet Belgia og Sverige som tar turen til Ålesund for å få med seg årets Jugendfest. Det er jo veldig stor stas, avslutter Stokke.

Annonse
DEL