Momentium går mot en rekord i salg av billetter.

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

I år blir det rekordsalg for Jugendfest, allerede nå er over 80% av billettene solgt. Studentbilletter og ungdomsbilletter ble utsolgt allerede i mai og nå begynner det å minke på de ordinære billettene også.

-Slik det ligger an nå, vil festivalen være utsolgt når festivalen er igang fredag 22. august. Det er noe vi har drømt om og jobbet målbevisst mot i flere år, sier en fornøyd festivalsjef Ante Giskeødegård.

Jugendfestprogrammet går for et bredt spekter av publikummere i år, de har fått på plass kvalitetsartister fra forskjellige sjangre både fredagen og lørdagen.

– Det skal mye til for å fylle Color Line Stadion to dager på rad, men i år ser det ut til at vi skal klare dette, sier Giskeødegård.

Festivalarrangør Momentium har også i år booket inn en stor edm (electronic dance musik) – artist til festivalen. Tidligere har Avicii og Steve Angello representert denne sjangeren, og i år har festivalen lykkes med å få David Guetta som årets headliner. Artisten opplever for tiden formidabel suksess, noe som også er utslagsgivende for billettsalget.

Jugendfest arrangeres på Color Line Stadion fredag 22. og lørdag 23. august. Med artister som David Guetta, Veronica Maggio, Kvelertak og Icona Pop m.fl på plakaten har en lykkes i å få festivalgjengere på Sunnmøre til å ta turen til Ålesunds storstue.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022