Markus Karlsbakk har vist gode takter i oppkjøringen og scoret blant annet et perlemål fra avstand mot Sogndal. Aksla-gutten har brukt låneoppholdet i Raufoss godt, og er nå klar for å vise seg frem i Eliteserien for Aalesunds Fotballklubb, melder AaFK.

Annonse
Se TV direkte

– Oppkjøringen har egentlig vært akkurat slik som jeg hadde håpet den skulle bli. Det har bare blitt bedre og bedre etterhvert og jeg har klart å fått meg noen målpoeng.

Den nye kontrakten med klubben varer ut 2025.

– Det er deilig. Jeg har vært to år vekke nå og føler jeg har gjort det greit. Så det er godt å få ny kontrakt med klubben.

Etter den gode kampen mot Sogndal var det knyttet mye spenning til de to oppgjørene mot Rosenborg og Bodø/Glimt som endte i to ganske jevnspilte kamper mot god motstand.

– Jeg synes vi har spilt to ganske bra kamper, der vi har fått jobbet mye med det defensive og fått ting til å sitte bra der. Vi skal videreutvikle det offensive, men det har vært to bra kamper for vår del mot Rosenborg og Bodø/Glimt.

22-åringen har målsetningene klare for framtiden, både denne sesongen og videre.

–  Jeg ønsker å få en del målpoeng denne sesongen, både assist og mål. Det er målet, enkelt og greit. Klubben er i ferd med å bygge seg opp, og det er selvfølgelig en drøm å spille Europa med AaFK.
Sportssjef Bjørn Erik Melland hadde følgende på hjertet om den nye avtalen;

Målet med utlånsperioden i Raufoss var at Markus skulle få spille kamper på et så høyt nivå som mulig, og samtidig oppleve mestring og utvikling. Vi er derfor veldig glade for at han nå er tilbake betydelig mer moden som spiller. Markus har noen helt spesielle egneskaper på siste tredjedel, og er nå i ferd med å knekke noen koder som gjør at han klarer å benytte disse egenskapene også i Eliteserien. Vi er selvfølgelig veldig glad for at Markus blir med oss videre, og at nok en lokal spiller fort kan gjøre seg bemerket i Eliteserien.

Lars Arne Nilsen var også godt fornøyd med Karlsbakk sin forlengelse.

– Vi er veldig glade for at Markus forlenger med Aalesunds Fotballklubb. Han har tatt store steg i det siste og vi gler oss til å se ham i Eliteserien. Han har jobbet veldig hardt og vært en foregangsmann i den treningskulturen vi ønsker å ha i klubben. Han er også en veldig kjekk kar, og det er også viktig!

Annonse
Indre Bane ny februar 2022