Karn Kjerstad (23) vant i fjor «Det Nye-jenta» og var derfor dommer for programmet i høst.

Annonse
Se TV direkte

Blogger og journalist Karn Kjerstad (23) fra Skodje var i fjor med i «Det Nye-jenta» og vant hele konkurransen. I høst var hun, som en del av premien dommer og programleder i programmet sammen med Caroline Berg Eriksen fra fotballfruer og Espen Hilton.

Fremstår som en jordnær person på TV

Karn har siden i fjor jobbet som bidragsyter og freelance stylist, journalist og fotograf for Det Nye-magasinet, noe som i hovedsak ikke var en del av premien.

– Jeg føler i alle fall selv at jeg har verdens kuleste deltidsjobb. Å få kunne arbeide med noe som i utgangspunktet kun er morro og en stor interesse, sier hun.

Hun forklarer at etter at hun i år var med som dommer, fikk hun utelukkende positive kommentarer tilbake.

– Noe av det jeg blir aller mest glad av å høre er at jeg blir oppfattet som en jente med beina godt plantet på jorda, som er seg selv og som er noen å se opp til som et godt forbilde. Det gjør meg utrolig glad og gir meg energi til å fortsette med det jeg driver med.

Setter skolen først

Karn studerer for tiden medisin i Bergen og har drømmer og har store ambisjoner om å bli kirurg.

– Å kunne ha mote som en hobby er noe som gir meg utrolig mye glede i livet og er en fin avveksling når det blir for mye alvor på skolen, som naturligvis også da er grunnen til at jeg bruker så mye tid og penger på det, forteller hun.

Sjekk ut Karn sin blogg her, i tillegg til hennes instagram @karnkjerstad her!

Annonse
Indre Bane ny februar 2022