Ørsta kulturhus og kino har både kino og teater å tilby i haustferieveka, komplett programoversikt finn du alltid på nettsida vår men her er ein presentasjon av litt av det som står på programmet.

Annonse
Se TV direkte

10.oktober er verdsdagen for psykisk helse, og Skravlekopp, Ørsta kulturhus og kino og fleire markerer dagen med vising av ROSE. Kafestemning med kaffi, prat og enkel servering i foajeen før filmstart.

Tysdag på dagtid byd vi på ein barnefilm med bodskapen «du treng ikkje å vere superhelt for å vere heilt super!». Filmen er frå skaparane av Dyrene i Hakkebakkeskogen og Flåklypa-filmane m.fl, og har tittelen Helt Super. Bli med på ein actionfylt og humoristisk jakt på superløvetittelen!

Filmen Krigsseileren står på programmet tysdagskvelden, og har du ikkje sett Pål Sverre Hagen m.fl i aksjon endå så er det noko du absolutt bør prioritere.

Teater for born frå 4 år og oppover byd vi også på, Kattas Figurteater presenterer førestillinga «Nyfødt Andersen og Rampegutt» av Anne-Cath. Vestly.

Fredagskvelden byd vi inn til premierefest før komediefilmen Jentetur. Her blir det fest, så ta med jentegjengen eller nokre modige karar og kom! Filmen Jentetur er ei dryg komedie. Førebu deg på å bli flau når ein jentetrio legg ut på ein tur full av sjalusi, utruskap, kreative familiekonstellasjonar og ei gryande midtlivskrise…

For komplett programoversikt sjekk nettsida til Ørsta kulturhus og kino.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.