Arrangørkonferansen har de siste årene etablert seg som årets viktigste møteplass for norske konsertarrangører. I år er Momentium vertsskap for konferansen.

Annonse
Leserinnlegg/ytringer

Konferansens hovedtema tar utgangspunkt i Norske Konsertarrangørers satsningsområder og er i år booking, profil og identitet.

– Å arrangere for arrangører vil kreve det beste av oss, og vi gleder oss skikkelig, sier Ronny Stokke i Momentium. At alle, fra de minste klubber til de største festivaler velger Ålesund og Momentium som vertskapsby og arrangør er et stort kompliment. Dette blir kjekt!

Lokalt vertskap er Momentium, som blant annet står bak de tre solide musikkfestivalene «Sommerfesten på Giske», «Ålesund Live» og «Jugendfest».

Arrangørene har vunnet flere priser for sitt arbeid og gjennomførte over 100 konserter i Ålesunds-området i 2014. De driver også musikkonkurransen «Musikkprisen», samt et av Europas ledende innspillingsstudioer, Ocean Sound Recordings på Giske.

På toppen av det hele åpnet de den våren 2015 Ålesunds aller første klubbscene; «Terminalen byscene». En scene med kapasitet til 400 publikummere lokalisert i den tidligere godsterminalen på Rutebilstasjonen. Vi er ikke i tvil om at vi sammen med Momentium kommer til å skape nok en fantastisk, skriver organisasjenen Norske Konsertarrangører på sin hjemmeside.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022