Blindheim barneskole arrangerte i høst Skolejoggen 2022 der det ble samlet inn kr. 110.000,- til Barnekreftforeningen. Blindheim barneskole arrangerer årlig skoleløp der alle elevene på skolen løper for å samle inn penger til gode formål, forteller assisterende rektor Svein Helge Ystenes.

Annonse
2 Gardane sesong 3 – torsdager

Elevrådsleder William Nærø Nordal og nestleder Rusne Savickaite som begge går på 7. trinn forteller at Blindheim barneskole har egen joggeløype.

-Vi løper hvert år i joggeløypen så mange runder som vi kan for å samle inn til saker som er viktige for at andre mennesker skal få det bedre, forteller William. Og i år var det Barnekreftforeningen,»egger Rusne til.

Leder og nestleder i elevrådet ved Blindheim barneskole William Nærø Nordal og Rusne Savickaite er stolte over resultatet i årets Skolejoggen Foto: Privat

-De små springer kortere runder enn de store og de springer heller ikke så lenge, De største elevene ved skolen løper en hel time mens de minste løper litt kortere tid, forteller Rusne.

Til sammen blir det mange runder og mange kilometer. I år løp elevene ved skolen til sammen hele 2100 km, og når antall runder var telt opp ble det ganske mange runder.

-Vi gjør det sånn, forteller William og Rusne, at før skolejoggen avtaler vi med sponsorer at de betaler inn for hver løpte runde en fast sum. Vi avtaler med foreldre, besteforeldre, tanter og onkler. Det er lett å skaffe sponsorer, forteller William.

Medelever har fått kreft

I forkant av skoleløpene får elevene ved skolen lære om organisasjonen de skal støtte og hvorfor det er viktig å samle inn penger. For elevene og de voksne ved Blindheim barneskole ble årets skolejogg spesiell. At skolen valgte å støtte barnekreftforeningen i år var ikke tilfeldig.  Skolen har siste årene erfart kreftsykdom på nært hold der medelever har fått barnekreft og William kan fortelle at en av medelevene på 7. trinn har hatt barnekreft.

Dette har gjort sterkt inntrykk på alle ved skolen, og elevene viste i løypene at dette var en sak som var viktig for de. Med stor motivasjon, fantastisk innsats og gode sponsoravtaler ble resultatet på imponerende kr. 110. 000,- som går uavkortet til Barnekreftforeningen.

Innsatsen til Blindheimselevene har gjort inntrykk hos foreningen. -Vi er imponert over elevene sin innsats, sier Hanne Hafr rådgiver i markedskommunikasjon hos Barnekreftforeningen. -At skolen samler inn så mye penger og viser sin støtte til barn som har fått kreft er rett og slett rørende. Vi er veldig takknemlig, sier hun.

Skolen og barnekreftforeningen takker elevene og sponsorene for innsats og sponsing.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.