Målfarlig spiss kan bli AaFKs nye signering

0
Blir Sigurd Haugen AaFK-spiller. Foto: La royale union saint gilloise

I tiden etter at Pape Habib Gueye forlot AaFK har Lars Bohinen grublet på hvem som skulle erstatte spissen. Nå ser det ut som om de kanskje har funnet Papes erstatter. 

Annonse

Ifølge Sunnmørsposten kan det bli Sigurd Haugen. 22-åringen ble i august i fjor solgt til belgiske La Royale Union Saint-Gilloise, som holder til i nivå to.

Tidligere har spissen spilt for Djerv 1919, Haugesund, Sandnes Ulf, Odd og Sogndal.

Haugen hadde i fjor 10 mål på 15 kamper for Sogndal i 1. divisjon, før han i august ble solgt til den belgiske klubben.

Solgt for over 5 millioner

I overgangen fra Sogndal til Belgia kunne tidligere trener Eirik Bakke røpe at Haugen er et av de største spisstalentene han har sett i klubben.

Fædrelandsvennen skrev i desember at Union Saint-Gilloise skal ha betalt 500.000 kroner for spissen, altså 5,4 millioner norske kroner.

Etter salget av Pape Gueye fikk Aafk inn en sum på rundt 4 millioner kroner, som dermed er tilgjengelig for kjøp av ny spiss.

Så mye ønsker Aafk å betale

Det skal ifølge Sunnmørsposten allerede ha vært et møte der kjøp av spissen var et tema. Men prisen som ble diskutert for spissen skal være omtrent det halve av det han ble solgt for i fjor. Det kan altså bli aktuelt å betale rundt 2-2,5 millioner kroner for spissen, ifølge avisen.

Annonse
DEL