Den nye tv-kanalen starter lokale sendinger på Canal Digital, Altibox,  RiksTV og Get lørdag 25.mai.

Annonse
Se TV direkte

Når kanalen kommer på luften vil sendingen gå i en 24-timers-loop. Seerne vil også finne sendingene på slive.no, og etter hvert på Apple TV og andre plattformer. Kanalen har konsesjon for Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane, og kan nå 390.000 personer gjennom sine sendinger.

Vi er nå installert i nye lokaler i Spjelkavik, der det er bygget opp flere typer studio, bl.a. kjøkkenstudio for produksjon av matprogrammet «Mat med Nesje».

Tv-kokk Nils Henning Nesje gleder seg til å lage lokale matretter sammen med lokale matprodusenter.

Det finnes over 250 lokale matprodusenter i vårt område, forteller programleder/tv-kokk Nils Henning Nesje. Vi vil invitere flere av disse engasjerte produsentene til vårt ukentlige matprogram. I tillegg til spennende oppskrifter får vi også høre litt av historien som ligger bak, forteller fylkets fremste ambassadør for lokal-mat og drikke.

Til vårt nye «Snakkis» studio inviterer programleder Frank Sekkeseter, lokale gjester. Her skal det bli rom for engasjement, med stor variasjon i tema.

Maxlokal skifter navn og blir tv-kanalen Sunnmøre LIVE!

Sport står også på agendaen gjennom programmet «Indre Bane». Vi har avtaler med en rekke fotballag som vil ta oss med tettere på klubben og la oss få føle på forventingene til neste kamp. Mange lag i ulike divisjoner ønsker et samarbeid med oss på formidling av dette.  Det er bare å ta kontakt med oss, sier Frank Sekkeseter.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.