Midtbanespilleren Håkon Hammer er klar for tangotrøyene, med en kontrakt som varer ut 2026.

Annonse
Jobbpartner toppbanner

Den første spillersigneringen for vinduet er allerede klar, før det offisielt åpner 1. august. Navnet er Håkon Hammer, alderen 23 år og han trives best i 6-er rollen på midtbanen. Hammer signerte for Raufoss sommeren 2021 og gikk rett inn på laget og preget OBOS-ligaen fra første stund.

Raufoss trener Jørgen Wålemark beskrev Hammer slik til Raufoss sin hjemmeside når han forlenget kontrakten sin i januar.

-Håkon holder høy kvalitet på alle treninger og alle matcher. Han er en ledertype, og et forbilde for hele klubben med sin profesjonelle innstilling til å alltid ville utvikle seg, både på og utenfor banen.

Trønderen, som alltid spiller med skjorta ned i buksa, startet karrieren i Rosenborg sitt akademi, før ferden gikk videre til Byåsen, Skeid, Nardo og til slutt Raufoss.

Dette er selvfølgelig en mann Christian Raufoss kjenner godt, og vår nye hovedtrener er godt fornøyd med sitt første tilskudd til troppen, skriver klubben i en pressemelding.

-Håkon har 60 kamper i Obos for Raufoss. Han er en forflytningssterk spiller som dekker store rom offensivt og defensivt i 6’errollen, og han er god til å spille opp indreløperne. Han står for en meget sterk trenings- og læringskultur, og er en skikkelig lagspiller forteller Johnsen.

Hammer vil trene med resten av troppen frem til han er spillerberettiget fra 1. august, og vil bære nummer 8 for de oransje og blå.

-Håkon er klar for å ta steget til Eliteserien. Han har hatt en veldig fin utvikling med hardt arbeid og god innstilling i bunn, har en fin alder og har rollespesifikke kvaliteter som passer oss godt. Dette er en spiller som kan bidra for oss både på og utenfor banen, nå og i fremtiden, forteller sportsjef Bjørn Erik Melland.

-Vi har gjennom de siste årene hatt et godt samarbeid med Raufoss, og vi setter pris på at vi har kommet frem til en avtale rundt Håkon.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022