Norgesmesterskapet i undervannsrugby senior herrer ble gjennomført i Egersund i helgen og Ålesund SDK tok sitt første NM-gull og kongepokal i historien og skrev seg dermed inn i klubbhistorien.

Annonse
Vi søker videojournalist

Det var en revansjesugen gjeng som dro nedover, etter å ha tapt seriefinalen på straffe etter ekstraomganger mot Molde for en måned siden.  Laget var heltent og de innledende rundene lørdag ble så godt som ren overkjøring fra Ålesund herrene. De gikk videre med full pott, og hele 46-2 i målprotokollen, slapp inn ett mål mot Akkaren fra Oslo og ett mål mot Molde.

Ålesund var dermed klar for semifinalen mot Egersund som tok seg dit etter å ha slått Boblen fra Bergen i kamp om semifinaleplass. Den andre semifinalen gikk mellom Molde og Akkaren, som sistnevnte, litt overraskende vant 2-1 og dermed finaleklar mot Ålesund, som slo Egersund 5-0.

Finalen ble tettere og tøffere enn kampen mot Akkaren lørdag. Ålesund tok ledelsen opp til 3-0, før Akkaren fikk ett mål og reduserte til 3-1, og kom litt mer inn i kampen. Men Ålesund stod i mot, og etterhvert punkterte kampen med 3 mål til og vant dermed 6-1 i finalen, heter det i en oppsummering fra Ålesund Sportsykkerklubb.

 

Dermed tok !

Annonse
Sykt godt ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.