– Nå som Bjørn Helge gikk til Aalesund, og jeg og Aalesund-Hoff ble venner igjen, er det klart det gjør det mye mer aktuelt, sier venstrebacken til VG.

Annonse
Se TV direkte

Aalesund-direktør Henrik Hoff vil gjerne ha John Arne Riise tilbake til Ålesund, det samme vil hovedtrener Trond Fredriksen. Nå åpner altså hovedpersonen selv for det som vil være et sensasjonelt og oppsiktsvekkende AaFK-comeback.

To utfordringer

Det er to utfordringer før storebror Riise evnetuelt kan trekke på seg tangotrøya.

John Arne skal til India å spille fotball den kommende sesongen, og det er derfor ikke aktuelt med et eliteseriecomeback før i 2016. Riise skal ha skrevet under en foreløpig kontrakt med Kerala Blasters. Men skal ha skiftet mening og ønsker å gå til Delhi Dynamos. Indian Super League avsluttes i desember.

Før nordmannen med mest kamper i Premier Leauge kan sette seg ned å diskutere med Henrik Hoff må situasjonen med spillselskapet Betson avklares. Både fotballpresident Yngve Hallén generalsekretær Kjetil Siem har vært klar på at han ikke kan spille på landslaget så lenge han fronter det utenlandske spillselskapet.

– Det har vært viktig for Tippeliga-klubbene å være lojale mot resten av norsk idrett og Norsk Tipping, sier Hallén til VG. Nå sier han at det er mulig å diskutere dette så lenge John Arne vil spille for moderklubben og byen han kommer fra.

Da kan John Arne gå gratis til AaFK.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022