Kjendisbulldoggen med egen webshop

Annonse
Se TV direkte

Ålesunderen Stian Grytten lanserer nå egen kolleksjon med sin franske bulldog Einar The Frenchie.

Einar ble rikskjendis etter en rekke oppslag i media og besøk på God Morgen Norge på TV2. Nå satser den driftige sunnmøringen på en egen webshop med Einar-effekter.

Tilhengerskaren vokser kraftig

– Einars følgerskare har fordoblet seg siden sist, vi når snart 10.500, og det tikker stadig inn nye følgere, og ikke minst repons på e-post, forteller Stian. Folk som sier at de blir glad av Einars oppdateringer, noen sier at Einar gjør slik at de kommer seg gjennom dagen, foreldre som sier at det blir bråk ved frokostbordet hvis ikke barna får sin daglige oppdatering osv.

Vi er evig takknemlig for all den fantastisk fine responsen, og det er også derfor vi når prøver oss med nettbutikk, for å kunne bruke publisiteten til noe positivt, og skaffe penger til en god sak.

Støtter dyrevelferd

– FOD (Foreningen for omplassering av dyr) gjør en fantastisk god og viktig jobb, og vi er stolte for å kunne hjelpe til for å generere penger slik at de kan opprettholde sitt viktige arbeid. Driften deres er helt avhengig av frivillige og donasjoner, og vi gir bort 50 % av det vi tjener på salget. La oss håpe at folk går bananas i nettshoppen, og samtidig støtter en god sak.

Bodier til babyer, singlets til menn, sekker, krus og telefoncover er blant effektene.

– Webshoppen ble lansert i går til overveldende respons, mange tusen besøkende på under et døgn, og flere bestillinger. Dette blir kjempespennende å følge med på. Det er ingen spesiell favoritt som har utpekt seg, men det er barne- og babyklær det går mest av så langt.

Går vokse menn med Einar Singlet?

Det vil jo gjenstå å se! Vi gjør jo det, haha.

Kjendisstautsen vokser

Etter at Maxlokal skrev om Einar i september har han debutert på både på TV2, NRK radio og tv, samt i Aftenposten og flere andre aviser. Kjendishunden ser ikke ut til å ta slutt med det første.

– Det har skjedd veldig mye i det siste! Vi har akkurat vært og spilt inn en reklamefilm for luksushotellet, The Thief i Oslo.

I tillegg har vi kommet et stykke lenger på vei med tv-serien om Einar, og i januar kommer et produksjonsselskap og skal spille inn en pilot.

VI har også blitt kontaktet av en forfatter som har lyst å lage barnebøker med Einar, men det er foreløpig ikke noe konkret enda. Ellers så blir han jo stadig stoppet på gata av følgere og fans, og det er kjempehyggelig.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022