– Nå skal jeg legge jula bak meg før jeg fortsetter lanseringen av «The Button Moulder». Da venter konserter i London, Paris og Berlin, forteller Robert Post som er aktuell med nytt album.

Annonse
Jobbpartner toppbanner

Ingen jul uten Fausamør

– I år har jeg tilbragt første del av julen i Trondheim sammen med kjæresten og familien, heldigvis husket jeg Fausamøren, ler han. Jula for meg er å komme hjem til familien og treffe mor, far og søsknene mine. Det blir også alltid tid til noen julesanger på pianoet til ho mor.

London, Paris og Roma venter

Albumet «The Button Moulder» ble sluppet i slutten av oktober. – Dette er en saktegående lansering som jeg har tenkt å bruke litt tid på. Jeg har gjort unna de viktigste slippefestene i Oslo, Bergen og her på Sunnmøre og fått fine tilbakemeldinger. Til våren regner jeg med å starte på en norgesturnè. Så blir det noen konserter i London, Paris og Berlin. I tillegg kan det bli noen flere jobber i England også, men det er ikke avklart ennå.

Fire på åtte år

Dette er Roberts fjerde album i løpet av de åtte årene som har gått siden solodebuten. The Button Moulder følger opp Rhetoric fra 2011 og er innspilt i Spydeberg. Post har selv stått for produsentjobben og mixingen denne gangen.

se single fra «The Button Moulder» her:

Annonse
Indre Bane ny februar 2022